Seferihisar Tiny House

Seferihisar Tiny House

Tiny house çeşitleri klasik betonarme evlerden çok daha küçüktür. Taşınabilir evler tesislerimizde ihtiyaca uygun olarak 20 ila 50 metrekare arasında değişen büyüklüklerde üretilebilmektedir. Ahşap dış cepheye sahip evlerin iç bölümlerinde yatak odası, mutfak, oturma odası, tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Tiny house ev modelleri ilk olarak daha az masraflı bir yaşam sürdürmek isteyenler için özel olarak üretilmiştir. Zamanla dünyada yaygınlaşan bu evler, hem az masraflı hem de doğal yaşam sürdürmek isteyenlerin tercihi haline gelmiştir.

Tesislerimizde üretilen mobil ev modelleri, klima, güneş paneli ve güvenlik alarmı gibi teknik özelliklerle donatılabilmektedir. Sabit evlerin masrafından ve şehir kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için birbirinden farklı tasarımlar müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Lüks görünüme sahip olan ve normal evlerden çok daha az masrafa sahip olan tiny house evlerin metrekaresi müşteri ihtiyacına göre farklılık göstermektedir. Ülkemizin her noktası için tiny house üreten firmamızın modelleri genellikle 20 – 50 metrekare arasında değişiklik gösterir. Tiny house uzunlukları 5 – 9 metre arasında değişebilir.

Tiny House Yapı Malzemesi Nedir?
Tiny house ev modelleri çoğunlukla ahşap malzemede üretilir. İzolasyon ve kaplama malzemeleri sayesinde uzun yıllar boyunca zarar görmeden kullanılabilir. İç dekorasyon özellikleri ve kullanılacak eşyalar müşterilerimiz tarafından belirlenebilir.

Tiny Hose Teslimat Süresi Nedir?
2 ila 10 kişiye kadar kişinin yaşamasına olanak sağlayan tiny house evlerin teslimat süresi, bizden talep edilen modele göre farklılık gösterebilir. Mobil evlerimiz 30 – 90 gün arasında inşa edilir ve müşterilerimize teslim edilir.

Tiny House Pahalı mı?
Yazlık, kışlık, yaşam sürdürmek veya kiralamak için satın alınan taşınabilir evler, sıradan betonarme evlere göre çok daha ucuzdur. Pahalı evler satın almak istemeyen veya kira derdinden kurtulmak isteyenler için ideal bir çözümdür.

Tiny House Fiyatları Ne Kadar?
Tiny house ücretleri her model için farklıdır. Normal evlerden çok daha uygun olan, masrafsız evlerin bedelleri, içerisinde kullanılacak eşya/araçlara göre de değişiklik gösterir. Ucuz ve garantili tiny house fiyatları için bize ulaşabilirsiniz.

Tiny House Dünyanın Her Yerine Yapılabilir mi?
Tiny house tekerlekli ev ve sabitlenebilir tiny house olarak iki temel gruba ayrılır. Araçlarla taşınabilen tiny house evler istenilen arazi üzerine kolaylıkla kurulabilir. Araç statüsünde olduğu için mobil evinizin araç ruhsatına sahip olmanız yeterlidir. Yurtiçinde ve dışında dilediğiniz tiny house tasarımımızla güvenle seyahat edebilirsiniz.

İstanbula Yakın Tiny House
Tiny house içinde yaz kış yaşanabilir mi?
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın