İstanbula Yakın Tiny House

İstanbula Yakın Tiny House

Tiny house seçenekleri ile keyifli yaşamın kapılarını kendinize ve ailenize açabilirsiniz. Sıra dışı tasarımlar ile büyüleyici yaşam alanlarını oluşturan bu özel evler, ihtiyaçlarınıza en özel ölçülerden oluşmaktadır. Geniş ölçülere sahip tinyhouse seçenekleri kalabalık ailelerin tüm ihtiyaçlarını içine alacak özelliklerden oluşuyor. Her evin en temel ihtiyaçlarını en ergonomik biçimde içine alan eklentiler kusursuzca bir arada bulunuyor.

Kapsamlı bir tekerlekli ev ile İstanbul’a yakın bir şekilde yaşantınızı kolayca renklendirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu sayede şehrin karmaşasından uzak sevdikleriniz ile doğanın be huzurun maksimum keyfini doyasıya sürebilirsiniz. Dilediğiniz biçimde iç mekânda ya da dış mekanda zaman geçirerek her an huzuru yaşayabilirsiniz. Maksimum güvenlikli bir tekerlekli ev ile İstanbul’un hemen yanı başında zamanınızı geçirebilirsiniz.

Ferah iç dizaynı, yüksek tavanı ve içerisinde yer alan, wc, banyo, mutfak, yatak, oturma bölümü gibi olmazsa olmazlar şeklinde ihtiyaçlarınıza en özel çözümleri bir arada sunabilmektedir. Güzel İstanbul’un her bir noktasına olabildiğince yakın olurken, aynı zamanda sahip olduğu şehir gürültüsünde de kolayca uzak kalabilmeyi tercih edebilirsiniz. Maksimum konfor içerisinde İstanbul’a bir adım yakınlıkta işinizden çıkıp kolayca huzura varabileceğiniz yenilikçi tasarımları sunuyoruz.

Mevsim şartlarına uygun tasarımlardan oluşan dayanıklı yapılar günümüzün en popüler yaşam alanlarını oluşturuyor. Sizlerde sevdikleriniz için en iyisini yaparken bu özel tasarımları tercih edebilirsiniz. Aracınızı kullanarak İstanbul’un merkezindeki işinize, okula veya diğer ihtiyaçlarınızı gidermek için kolayca uğrayabilirsiniz. Yüksek binaların bulunduğu noktalardan ayrılarak gece konaklamanızı, boş zamanınızı, sevdikleriniz ile birlikte olduğunuz anlarınızı tiny house ev modelleri içerisinde kolayca geçirebilirsiniz.

Son teknoloji ile ortaya çıkarılmış bu özel yapılar, şıklığı, görkemi ve modern duruşu ile kullanıcıları fazlasıyla memnun edebilmeyi başarmış bulunmaktadır. Kısa süreler içerisinde verilen siparişe ilk işin tüm çalışmalar, prosedürüne en uygun biçimde tamamlanarak. Özel kurulum ile İstanbul’a yakın tiny house yapısına sizlerde kolayca sahip olabilme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Seçkin tasarımların en çok terci edilen modellerini yalnızca firmamız bünyesinden temin edebilirsiniz.

Şarköy Tiny House
Seferihisar Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın