Sapanca Tiny House

Sapanca Tiny House

Sapanca tiny house evler doğanın kalbinde mutlu bir yaşam sürmek isteyenler için özel olarak üretilmektedir. Değerli şehrimizin sakinleri olarak hayalinizdeki küçük taşınabilir evler için firmamızla görüşebilir ve projelerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Sapanca Tiny House Evler Nedir?
Sapanca tiny house evler dünyada giderek yaygınlaşan mini ahşap ev tarzının ülkemizdeki kullanım şeklidir. Küçük veya minik taşınabilir evler arzu edilen her yerde yaşama fırsatı sunan pratik yaşam alanlarıdır. İçerisinde sıradan bir evde olması gereken temel donanım bulunur. Konforlu odaları, mutfak ve yatak alanlarıyla konforlu bir yaşam vadederler.

Tiny house Sapanca evler güneş panelleriyle kullanılabilir. Ev için elektrik ihtiyacı bu şekilde veya tarımsal elektrik bağlantısıyla kurulabilir. Klima veya şömine gibi ısınma araçları ev donanımına eklenebilir. Şık çatı tasarımları ve yalıtımıyla yıllar boyunca sorunsuz bir yaşam sürmek için idealdir.

Sapanca Tiny House Evler Fiyatları
Sapanca tiny house evler müşterilerimizin beğenilerine göre dekore edilir. Taşınır evlerin içinde bulunan teknik özeliklere, araçlı olup olmamasına ve boyutlarına göre fiyatlar değişiklik gösterir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aydın Tiny House
Bodrum Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın