Bodrum Tiny House

Bodrum Tiny House

Bodrum tiny house kusursuz kullanım özellikleriyle yıllar boyunca güvenle yaşayabileceğiniz popüler ev konseptlerinden biridir. Bodrum’un benzersiz doğasında veya dilediğiniz tüm coğrafyalarda taşınabilir evler sayesinde konforlu bir yaşam sürebilirsiniz.

Bodrum Tiny House Yapımı
Bodrum tiny house yapımı alanında uzman bir ekiple kısa sürede tamamlanarak müşterilerimize teslim edilir. Üretimin her aşamasında müşterilerimizle fikir alışverişi yapılır ve ideal taşınabilir tiny house evler tam istendiği gibi kullanıma sunulur. Tiny house evler içerisinde oturma odası, mutfak, banyo, tuvalet ve veranda gibi özellikler bulunur. 20 – 50 metrekare arasında değişen taşınır mobil küçük ev modelleri iç tasarımıyla büyük evleri aratmayacak bir şıklığa sahiptir.

Bodrum Tiny House Özellikleri
Karavanlı tiny house veya römorklu tiny house ile taşınabilir veya sabit modellerimizden birini seçerek ideal bir yaşama kavuşabilirsiniz. Lüks tiny house modellerimiz zorlu doğa şartlarında yaşamanız için özel bir teknoloji ile üretilir. Tiny house evlerde enerji tasarruflu olarak kullanılır. Ahşap görünüme sahip modellerimizde rutubet, aşınma veya küflenme sorunları yaşanmaz.

Bodrum tiny house ile doğanın kalbinde keyifli bir yaşam sürmek için bizimle iletişime geçebilir ve tasarım uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sapanca Tiny House
Tiny House Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın