Tiny House Tasarımları

Tiny House Tasarımları

Tiny house tasarımları sıradan lüks dairelere göre daha ucuz ve en az lüks bir daire kadar konforlu bir yuva konseptidir. Bütçenizi sarsmayan rakamlarla temin edebileceğini minimal evlerle hayalinizdeki yaşama kavuşabilirsiniz.

Tiny House Modellerimizi görmek, Tiny House Fiyatlarımızı öğrenmek için buraya tıklayıp, ya da bizi şimdi arayabilirsiniz.

Tiny House Tasarımları Evler Nedir
Tiny House evler zorlu doğa şartlarına karşı dayanıklı cephe ve yalıtım özellikleriyle üretilmiş küçük ev modelidir. Dünyada en sık tercih edilen iç dekorasyon tarzları mimar ve mühendislerimiz tarafından taşınabilir evlerin iç mekanlarına uygulanmaktadır. Tekerlekli evler veya sabit tiny house evler sizi sıradan lüks dairelerin masraflarından kurtarır.

Tiny House Tasarımları Fiyatları
Doğa dostu ve genelde ahşap olarak satın alınmakta olan tiny house ev modelleri taşıdığı teknik donanıma ve boyutlarına göre farklı şekilde fiyatlandırılır. Tiny house üretici firmamızdan temin edildiğinde bir aracı kuruma ihtiyaç olmadığından oldukça cazip fiyatlarla satın alınabilir. Tiny house evler arasından size uygun bir modeli seçmek ya da kendi hayalinizdeki evi uzmanlarımızla paylaşarak inşa ettirmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Bakırköy Tiny House
Manisa Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın