Beykoz Tiny House

Beykoz Tiny House

Beykoz tiny house dilediğiniz yerde yaşam sürdürmenizi sağlayan yepyeni bir yaşam anlayışının ürünüdür. Doğal malzemelerle üretilen minimal evler yıllar boyu sorunsuz olarak kullanılacak tüm teknik özelliklere sahiptir.

Beykoz Tiny House Fiyatları
Beykoz tiny house modelleri firmamızın deneyimli mimarları tarafından tasarlanır ve teknik ekibimiz tarafından gerekli alt yapısı hazırlanır. Böylece şehir yaşamından uzaklaşarak arzu ettiğiniz yerde yaşama fırsatına kavuşabilirsiniz. Tiny house fiyatları deneyimli firmamız tarafından kendi bünyesinde üretildiği için son derece uygundur. Dünyada en çok tercih edilen dekorasyon tasarımlarına uygun hazırlanan evler tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız donanıma sahiptir.

Beykoz Tiny House Özellikleri
Taşınabilir tiny house veya sabit seçeneklere sahiptir. Ortalama 20 – 50 metrekarelik ev modellerimiz bulunmakta ve isteğe göre çift katlı olarak üretilmektedir. Normal beton bir eve göre çok daha şık ve masrafsızdır. Mobil evler içerisinde arıtma, güneş paneli, su gideri mekanizması veya klima gibi teknik donanımlar bulundurabilir. Beykoz tiny house evler değerli ilçemiz sakinlerinin beklentilerine uygun olarak hazırlanır ve kısa sürede teslim edilir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sapanca Tiny House
Tiny House Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın