Tiny House Şartları

Tiny House Şartları

Tiny house şartları nelerdir? Bir adet tiny house sahibi olabilmek için ne gibi şartları yerine getirmemiz gerekmektedir. Bu gibi soruların çok fazla kafanızda yer tuttuğunu düşünüyorsanız tam olarak doğru yerde olduğunuzu söylemek isteriz. Bu özel yapılara sahip olabilmek için firmamız ile iletişim kurmanız yeterli olmaktadır.

Tiny house şartları nelerdir ve ne tarz durumların üstesinden gelinmesi gerekiyor her birini firma olarak sizler adına bizler yerine getirmekteyiz. Firmamıza vermiş olduğunuz talepler doğrultusunda en başta sizlere özel bir fiyat çalışması ortaya çıkarılmaktadır. Model ve fiyat üzerinde hem fikir kaldıktan hemen sonra gerekli çalışmalar 2 hafta ile 45 gün içerisinde değişen bir süreçte gerçekleşmektedir.

Ortaya çıkarılan tasarımın en kaliteli ve kullanışlı hale getirilmesi aşamasında gerekli testlerden geçirilmesi sağlanmaktadır. Yılın her bir mevsimi rahatlıkla kullanılabilmesi adına son dokunuşlar yapılarak gerekli ruhsat çalışmalarına ve arazi arayışlarına geçiş sağlanmaktadır. Eğer sahip olduğunuz bir araziniz bulunuyorsa tiny house ruhsatı alınmış olan tiny house şartları tam olarak yerine getiriyorsunuz demektir.

Gerisi tiny house modelleriniz sahip olduğunuz adres bilgisi üzerine ulaştırılması olmaktadır. En hızlı ve karşılıklı teyit edilen tarih ve zaman içerisinde hiçbir hasar yaşanmadan tiny house ev modeliniz sizlerin kullanımlarına hazır hale gelmektedir. Sizlerde bu özel deneyime, firmamız aracılığı ile sahip olabilir tiny house şartları firmamız aracılığı ile kolayca yerine getirebilirsiniz.

Tiny House Yapım Maliyeti
Tiny House Muayene
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın