Tekirdağ Tiny House

Tekirdağ Tiny House

Tekirdağ tiny house ev çözümleriyle bölgemizin doğal güzelliklerinden doyasıya faydalanmanızı sağlıyoruz. Farklı modellere sahip taşınabilir tini house evlerle doğayla baş başa bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Tekirdağ Tiny House Firması
Tekirdağ tiny house çözümlerimizle sizlere ideal yaşam alanları sunuyoruz. Kalabalık şehirlerin yoğunluğundan, gürültüden ve çevre kirliliğinden uzaklaşmak isteyenleri dayanıklı mini ev konseptimizi tanımaya davet ediyoruz. Firmamız deniz kıyılarına, köylere veya dilenen arsaların üzerine taşınarak kurulacak birbirinden şık mobil evler üretmektedir. Tekirdağ taşınabilir ev tasarımları içinde insan hayatının temel ihtiyacını karşılayacak tüm donanım özellikleri bulunmaktadır.

Tekirdağ Tiny House Özellikleri
Tiny house tekerlekli ve sabitlenebilir seçeneklere sahiptir. Plaka ve ruhsat alınması istenen arazi üzerine kurulabilmesi için yeterlidir. Yasal prosedürler firmamızın deneyimli ekibi tarafından yerine getirilir.

Tekirdağ Tiny House Görünümü
Tiny house küçük ev konsepti olsa bile iç tasarımı büyük evleri aratmayacak mimari özelliklere sahiptir. Kişisel tarzınızı ortaya koyabileceğiniz her türlü isteğiniz mimarlarımız tarafından evlerin tasarımına eklenebilmektedir. Tiny house modelleri ve uygun fiyatları ile ilgili firmamızın uzman ekibimizden bilgi alabilir ve kısa sürede minimal ev hayalinizi hayata geçirebilirsiniz.

Neden Tiny House Almalıyım?
Şile Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın