Şile Tiny House

Şile Tiny House

Şile tiny house modelleri masmavi deniz kıyılarına ve yemyeşil bir doğaya ev sahipliği yapan ilçemiz için ideal bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlar.

Şile Tiny House Yapımı
Şile tiny house tasarımlarının minimal bir yaşam hayali kuranlar için sayısız avantajı bulunmaktadır. Şehir kargaşasından, çevre kirliliği veya salgın, deprem gibi afetlerden uzaklaşmak isteyenler için dayanıklı tiny house modelleri benzersiz bir çözümdür. Ahşap oranı yüksek, taşınabilir olarak tasarlanabilen tiny house aynı zamanda içerisinde insan yaşamını sürdürecek ihtiyaçları karşılayan donanıma sahiptir. Yalıtım özellikleri sayesinde yaz ve kış, her türlü hava şartına uygundur.

Şile Tiny House Özellikleri
Tiny house evler ortalama 20 – 50 metrekarelerde minimal yaşam alanlarıdır. Karavan veya römorklu taşınabilir modellere sahiptir. Dilenirse ekibimiz tarafından sabit bir yere konumlandırılabilir. Güneş panelleri, klima veya soba gibi isteğe bağlı sistemlerle ısınma ve soğutma sorunları çözülür. Yüksek yalıtım özellikleri sayesine nem, küf, aşınma veya böcek sorunu görülmez.

Şile Tiny House Modelleri
Hayal ettiğiniz minimal tinyhouse eve kavuşarak doğayla baş başa yaşam sürdürmek için dilediğiniz modeli seçebilir veya kendi projenizi ekibimizle hayata geçirebilirsiniz. Şile tiny house çözümlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tekirdağ Tiny House
Tiny House Evlerde Elektrik Kullanımı
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın