Neden Tiny House Almalıyım?

Neden Tiny House Almalıyım?

Neden tiny house almalıyım ve nasıl kullanmalıyım, gibi bazı önemli sorulara yanıt vererek müşterilerimizin taşınabilir evlerimiz hakkında merak ettiği konuları aydınlatmak istiyoruz.

Neden Tiny House Taşınabilir Ev?
Neden tiny house almalıyım, diyen müşterilerimize son yıllarda artan bir ilgiyle tercih edilmeye başlanan taşınabilir ev konseptinin özelliklerini anlatmaya çalışalım. Mobil küçük evler son 10 – 15 yıl içerisinde yaygınlaşmaya başlamış yeni bir yaşam alanıdır. Ekonomik sıkıntı dönemlerinde ortaya çıkmış küçük taşınabilir evler yüksek maliyetli evlerin ve gereksiz eşyaların yaşamdan çıkarılması fikriyle doğmuştur.

Günümüzde tiny house evler doğal bir yaşam sürmek isteyenlerin gözde yapılarından biri haline gelmiştir. İçerisinde ısınmadan elektrik sistemine, mutfaktan su giderlerine kadar ihtiyaç duyulan her şey bulunmaktadır. Yapı malzemesi çoğunlukla ahşaptan oluştuğu için doğa dostudur. İstenilen arazi veya arsa üzerine sabitlenebilir, gerektiğinde araçlarla başka bir yere taşınabilir.

Neden Tiny House Fiyatları Farklıdır?
Tiny house evler ortalama 20 – 50 metrekare arasında değişiklik gösterir. Müşteri tercihine göre farklı mimari özellikler taşıyabilir, ihtiyaca göre donanımlar eklenebilir. Bundan dolayı tiny house maliyeti evin modeline ve niteliklerine göre değişiklik gösterir. Neden tiny house almalıyım, diye soran müşterilerimizi birbirinden şık mimariye sahip pratik evlerimizi denemeye davet ediyoruz. Projenin her aşamasında sizlerin yanında oluyor, arzu ettiğiniz yaşam alanını kısa sürede size teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yalıtımlı Tiny House
Tekirdağ Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın