Yalıtımlı Tiny House

Yalıtımlı Tiny House

Günümüzde yapımı çok daha modern hale gelen, teknolojik özellikler sayesinde yepyeni donanımlara kavuşabilen taşınabilir ev modelleri ısınma sorunlarını gidermek için yalıtımlı tiny house olarak üretilirler. İzolasyon özellikleri sayesinde farklı hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilirler.

Yalıtımlı tiny house ev konseptinin amacı müşterilerin dilediği yerde özgürce yaşam sürebilmesidir. Araçlarla çekilerek taşınan mini evler farklı arazi şartlarında kolaylıkla kullanılmaktadır.Dört mevsimin yoğun bir şekilde yaşandığı ülkemizde zorlu hava koşulları göz önüne alınarak doğru yalıtımın yapılması son derece önemlidir. İzolasyonlu tiny house evler kışın sizi sıcak tutar, yazın aşırı sıcağı ve nemi uzaklaştırır.

Güneş panelleri ve klima seçenekleriyle tiny house mobil evler sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Ortalama 30 – 50 metrekarelik küçük taşınabilir ev modellerine tini house adı verilir. Doğanın kalbinde, deniz kıyılarında, ormanlık veya köy ortamında dilendiği gibi taşınarak sabitlenebilir. Minik ev konsepti olan tiny house sizi gereksiz eşyalardan ve masraflardan kurtarır.Yalıtımlı tiny house modelleri hakkında firmamızda detaylı bilgi alabilir, hayalinizdeki eve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Tiny House'da Yaşamak Avantajlımı?
Neden Tiny House Almalıyım?
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın