Lüks Tiny House Evler

Lüks Tiny House Evler

Lüks tiny house evler kullanıcılarına konforlu bir ortamda yaşama fırsatı sunan, minimal bir hayat tarzını tercih edenlere hitap eden bir ev konseptidir. Doğayla iç içe yaşama hayalini gerçekleştirmek isteyenler için ideal çözümlerden biridir.

Tiny House Lüks Evleri Nedir?
Lüks tiny house evler genellikle mobil ev veya tekerlekli evler olarak geçmektedir. İşlevi ve özelliklerine bakıldığında tiny house evleri sıradan bir prefabrik evden çok daha konforlu bir yaşam alanı sunar. Üstelik çekme araçlarıyla istenilen yere taşınabilir. Taşıma kapasitesi yeterli olan araçlar yalnızca ruhsat ve plaka alınarak rahatlıkla kullanılabilir. Mobil taşınabilir evler için ayrıca bir imar iznine gerek duyulmaz. İhtiyacınız olan her şey küçük bir evin içerisinde keyifli bir yaşam sürmek için sizleri beklemektedir.

Lüks Tiny House Ev Fiyatları
Tiny house evler 30 – 40 metrekareyi bulabilen, içerisinde 2 – 4 kişinin yaşam sürebileceği bir ev tipidir. İçerisinde bulunacak araç gereçlere, ısınma modeline, mimari özelliklerine ve kullanılan yapı malzemelerine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Hayalinizdeki lüks tiny house evler hakkında uygun fiyat almak ve size özel tasarımlardan yararlanmak için İletişim (trainertinyhouse.com) geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Silivri Tiny House
Tiny House Nedir?
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın