Silivri Tiny House

Silivri Tiny House

Silivri tiny house ilçemizde ve dilediğiniz her bölgede keyifle yaşanabilecek küçük ev modelleridir. Tasarımıyla bir evde olması gereken her türlü teknoloji ve araç gereçler şık evlerimizde sizleri beklemektedir.

Silivri Tiny House Nedir
Silivri tiny house ortalama 20 – 50 metrekarelerde değişebilen konforlu bir yaşam alanıdır. Taşınabilir evler yeterli kapasitesi olan araçlarla veya karavan gibi seçeneklerle kolayca taşınabilir. Tiny house modelleri sıradan karavan evlerden çok daha konforlu ve gelişmiştir. Karavan ve römorklu taşınır evler doğal malzemelerden üretilir, çevrede tahribat oluşturmaz. Güneş panelleri gibi donanımlarıyla elektrik ihtiyacı karşılanabilir. Masrafsız ev olarak da bilinen tiny house sizi büyük evlerin maliyetinden kurtarır, doğanın kalbinde bir yaşam sürme fırsatı sunar.

Silivri Tiny House Yapımı
Yükselen bir değer olan Silivri’de müşterilerine ayrıcalıklı bir tasarım sunan firmamız birbirinden farklı modellerle her ihtiyaca çözüm üretir. Dilerseniz kendi taşınır ev konseptinizi bizimle paylaşabilir, mimar ve mühendislerimizle işbirliği yaparak hayalinizdeki yuvaya kavuşabilirsiniz. Silivri tiny house yapım ve fiyat özellikleri hakkında bizden bilgi alabilirsiniz.

Tiny House İçin İmar İzni, Ruhsat Gerekir Mi?
Lüks Tiny House Evler
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın