Tiny House Nedir?

Tiny House Nedir?

Tiny house nedir sade ve minimal tinyhouse ev arayışında olanların sıkça sorduğu sorulardan biridir. Özellikle taşınabilir küçük evler söz konusu olduğunda tiny house evler kullanıcılarına pratik çözümler sunmaktadır. Tiny house nedir? Dilimizde mini veya küçük ev anlamına gelir. Büyük evlerin ekonomik giderlerini asgari düzeye indirmek için ortaya atılmış minimal bir ev fikridir. Dünyada ve ülkemizde son 10 – 15 yıldır yaygın olarak kullanılmakta ve yeni teknolojiyle ekonomik olduğu kadar şık bir çözüm olarak tercih edilmektedir.

Tiny House Nedir ve Tiny House Boyutları Nelerdir?
Taşınabilir minik evler olarak bilinen tiny house, 2 – 4 kişinin rahatça yaşayabileceği, 20 – 50 metrekarelere kadar genişletilebilen şık ev modelleridir. İçerisinde temel ihtiyaçların karşılanacağı araç gereçler, enerji ve ısınma için gerekli donanım bulunmaktadır. İki katlı olan tasarımları mevcuttur.

Tiny House Nedir ve Tiny House Nasıl Taşınır?
Kapasitesi yeterli araçlara gezgin olarak veya sabitlenir olarak kullanılabilirler. Tiny house karavan veya römork ile kullanılabilir, istenilen araziye kurulabilir. Tiny house nedir ve uygun ödeme koşullarıyla nasıl tiny house satın alınır gibi pek çok soruyu bizimle iletişime geçerek uzmanlarımızla paylaşabilirsiniz.

Lüks Tiny House Evler
Muğla Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın