Bursa Tiny House

Bursa Tiny House

Bursa tiny house modelleriyle zorunlu olduğunuz yerde değil, arzu ettiğiniz coğrafyada yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Taşınabilir evkonsepti olarak bilinen tiny house evler size sınırsız özgürlük ve konfor seçenekleri sunar.

Bursa Tiny House Ev Nedir?
Bursa tiny house taşınabilir veya sabitlenebilir küçük ev modelleridir. Çoğunlukla ahşap malzemelerle üretilen ürünler doğa dostu olup sıradan evlere göre çok daha masrafsızdır. Tekerlekli ahşap ev olarak da tanınan tiny house evler kullanıcılarını şehir yaşamının getirdiği sorunlardan uzaklaştırır ve dilediği yerde yaşama özgürlüğü sunar. Ormanlar, köyler veya deniz kıyıları gibi yerlerde sıklıkla kullanılan taşınabilir evler özel izinler gerektirmeden plaka ve ruhsatla kullanılabilir. Mobil evler araçlarla kolayca taşınarak tercih edilen yere götürülür. 20 – 50 metrekarelik evler kusursuz bir iç mimariye sahiptir. Dış izolasyon özellikleriyle ömür boyu sorunsuz kullanılma özelliğine sahiptir.

Bursa Tiny House Yapımı
Teknik donanıma ve gerekli alt yapıya sahip tiny house çeşitleri deneyimli firmamız üzerinden uygun fiyatlarla temin edilebilmektedir. Dilerseniz idealinizdeki ev modelini bizimle paylaşarak özgün bir tinyhouse sahip olabilirsiniz. Bursa tiny house yapımı ve fiyat seçenekleriyle ilgili firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Ağva Tiny House
İzmir Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın