İzmir Tiny House

İzmir Tiny House

İzmir tiny house çekme karavan kullanıcıları için arzu edilen her yerde yaşam imkanı sunan özel tasarım araçlardır. Birbirinden şık ev tasarımları karavan bağlantısıyla farklı noktalara götürülür ve kolayca sabitlenir

İzmir Tiny House Çekme Karavan Modelleri
İzmir tiny house çekme karavan modelleri sıradan bir karavan evden çok daha farklıdır. İzmir karavan tiny house olarak bilinen araçlar günümüzde büyük talep gören minimal bir ev konseptidir. Minimal araçlı tiny house evler genellikle ahşap tasarımlarla üretilir. Bilindik karavanlardan çok daha şık görünüme sahip olan mini evler konulduğu yerde gerçek bir evden farksız olarak kullanılabilir. Mutfak, banyo, oturma ve yaşam alanlarına sahip olan karavanlı İzmir tiny house evler yasal olarak araç kabul edilir. Bundan dolayı ehliyet, ruhsat ve plakasıyla istenilen alanda imar izni gerekmeksizin kullanılabilir.

İzmir Tiny House Çekme Karavan Yapımı
Çekme karavan taşınır tinyhouse müşterilerimizin beklentileri göz önüne alınarak firmamız tarafından üretilir. Enerji ihtiyacından ısıtma sistemlerine kadar her bir detay üzerinde incelikle çalışılır, kısa sürede kullanıma sunulur. İzmir tiny house çekme karavan fiyatları ve modelleriyle ilgili detaylı bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bursa Tiny House
Çatalca Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın