Ağva Tiny House

Ağva Tiny House

Ağva tiny house modelleri güzel semtimiz Ağva’da veya taşınabilir özellikleriyle ülkemizin güzel coğrafyasına ait farklı noktalarda yaşama fırsatı sunan bir ev konseptidir.

Ağva Tiny House Özellikleri
Ağva tiny house şehir yaşamının gürültüsünden, kirliliğinden ve stresinden uzaklaşmak isteyenlerin yaşayabileceği minik taşınabilir ev türüdür. Dünyada ve ülkemizde büyük evlerin getirdiği maliyetleri azaltmak ve doğanın kalbinde bir yaşam sürmek isteyenler artık tiny house evleri tercih etmektedir. Karavan veya römork tiny house modelleri istenilen arazi üzerine kurulabilir. İmar iznine gerek duyulmadan ruhsat ve plaka ile kullanılabilir. Sabit tiny house modelleri ise istenilen arazi üzerine kurulabilir.

Ağva Tiny House Fiyatları
Tiny house çeşitleri müşteri tercihine göre farkı fiyat seçeneklerine sahiptir. Tinyhouse yaşam için gerekli tüm araçlar ve donanım bulunmaktadır. Güneş panelleri, sobalar, arıtmalar, klimalar veya giderler evin kullanımı için gerekli malzemelerdir. Fazladan ihtiyaç duyulan teknolojik donanımlar tiny house ev maliyeti üzerine eklenir. Ağva tiny house çeşitleriyle hayalinizdeki masrafsız ve sade yaşama kolayca kavuşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları ve model bilgilerini deneyimli ekibimizden kolayca öğrenebilirsiniz.

Anahtar Teslim Tiny House Evler
Bursa Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın