Ayazma Tiny House

Ayazma Tiny House

Tiny house ayazma seçenekleri, çok popüler alternatiflerden ileri geliyor. Seçkin ve çok detaylı tekerlekli ev modellerimiz arasından dilediğiniz modeli kolayca tercih edebilirsiniz. Ayazmanın doğal güzelliklerini doyasıya sürmek isteyenlerin tercihleri, bu benzersiz mobil ev tasarımları olmaktadır. Huzuru, bol oksijeni ve orman içindeki sesleri dinleyerek kafanızı dinleyebilirsiniz.

Ülkemizin en popüler yerlerinden biri olan Ayazma’da gezilecek o kadar çok yer var ki, tiny house ile sorunsuz keşfe çıkabilirsiniz. Konaklama masraflarınızı en aza indirgemekte olan tekerlekli ev modellerimiz içerisinden sizlerde en uygun tasarımı tercih edebilirsiniz. Kullanıcı kişi sayısına göre fiyatlarda değişkenlik olan tiny house ev modellerimizden size en uygun tasarımı tercih edebilirsiniz.

Geçmişten bu güne sayısız tekerlekli ev üretimi yapmakta olan firmamız, başta Ayazma olmak üzere ülkemizin çok farkı noktalarına satış gerçekleştirmektedir. Taşınabilir mikro ev tiny house rehberi olarak firmamızdan profesyonel bir hizmet alabilirsiniz. Taşınabilir mikro ev tasarımlarımız, müşteri istekleri doğrultusunda zengin çeşitliliğe sahip olan ürünlerdir.

Tiny house için arsa nasıl olmalı?
Tiny house modeli tasarımlarımız içerisinden yaygın olarak tercih edilen modellerimiz arsalara konumlandırılmaktadır. Bu gruba girmekte olan zeytin bahçeleri, imarlı arsa ya da imarsız arazi koşullarının her birine sorunsuzca konumlandırılmaktadır. Zeytinliğe tinyhouse yapılır mı diye sıklıkla yöneltilen bu soru için vereceğimiz cevap elbette uygun olur yönünde olmaktadır. Ayazma tiny house bölgesi için farklı büyüklüğe sahip mobil ev tasarımlarımıza hemen şimdi göz gezdirebilirsiniz.

Türkiye’de Küçük Bir Ev Ne Kadar?
Isıtmalı Havuzlu Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın