Urla Tiny House

Urla Tiny House

Urla tiny house modelleri güzel ilçemizin ve ülkemizin doğal güzellikleri arasında bir yaşam sürmek için en ideal çözümlerden biridir. Sade ve konforlu bir yaşamın adresi tinyhouse ile dilediğiniz yeri evinize dönüştürün.

Urla Tiny House Nedir?
Urla tiny house dilerseniz sabitlenmiş dilerseniz taşınabilir olarak kullanabileceğiniz minimal ev modelleridir. Farklı ebatlarda üretilebilen küçük tiny house ev çeşitleri doğa dostu malzemelerle inşa edilir. Paneller ile enerji elde edilebilen mobil evler aynı zamanda klima ile soğuma veya soba ile ısınma seçeneklerine sahiptir.

Urla Tiny House İçi Nasıl Görünür?
Taşınabilir minik evler ahşap güzelliğini mimarisine yansıtan özel tasarımlardır. İç mekanda müşterilerin beklentisine uygun farklı dekorasyon stilleri uygulanabilir. Tiny house daire olarak tek katlı veya dubleks olarak üretilebilmektedir.

Urla Tiny House Özellikleri Nedir?
Genellikle 2 – 4 kişilik olan evler 20 – 50 metrekare aralıklarında üretilebilmektedir. Yalıtımı sayesinde ev içinde ısı dengesi korunur. Dış cephe ve çatı sistemleri ile son derece şıktır. Araçlı veya araçsız modellerimiz mevcuttur. Urla tiny house modelleri hakkında bilgi almak veya hayalinizdeki minimal ev mimarlarımızla paylaşarak proje haline getirmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Çekmeköy Tiny House
Tekerlekli Ahşap Ev
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın