Çatalca Tiny House

Çatalca Tiny House

Çatalca tiny house modelleri minimal özelliklere sahiptir ve kullanıcılarına keyifli bir yaşam sürme fırsatı verir. Günümüzün popüler konsepti olan tiny house evler ile zorunlu olduğunuz bir yerde değil, hayal ettiğiniz yerde yaşama özgürlüğüne sahip olabilirsiniz.

Çatalca Tiny House Nedir?
Çatalca tiny house güzel yerleşim yerimiz Çatalca’da yaşayan sakinlerimize uygun fiyatlarla sunduğumuz taşınabilir küçük ev modelleridir. İç tasarımıyla şıklığı, dış mimarisiyle sağlamlığı yansıtan tini house evler ömür boyu kullanım için uygundur. Şehir yaşamının sorunlarına ve büyük evlerin masraflarına çözüm olarak tiny house modelleri kullanılmaktadır. Dilerseniz hayalinizdeki minimal ev fikirlerinizi bizimle paylaşabilir, deneyimli mimarlarımızla hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Küçük bir ev olmasına karşın mobil evler son derece konforlu olarak üretilir. İçerisinde tuvaletten banyoya, mutfaktan yatak alanlarına kadar pek çok seçenek bulunur. Doğa dostu enerji panelleri ve klimalarla ısı ihtiyacı giderilir. Tiny house izolasyon tasarımı sayesinde sorunsuz olarak yıllarca kullanılır.

Çatalca Tiny House Yapımı
Çatalca tiny house yapımı ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilir, taşınabilir ahşap evler hakkında merak ettiklerinizi ekibimizle paylaşabilirsiniz.

İzmir Tiny House
Tiny House Güneş Paneli
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın