Tiny House İçin İmar İzni, Ruhsat Gerekir Mi?

Tiny House İçin İmar İzni, Ruhsat Gerekir Mi?

Tiny house için imar izni, ruhsat gerekir mi bu soru değerli müşterilerimizin en çok merak etmekte olduğu konuların başında gelmektedir. Uzun yıllardan bu yana tiny house ev üretimi yapmakta olan firmamız, seçkin modelleri hayata geçirirken aynı zamanda yıllar boyu sorunsuz kullanımlarınız için gereken her bir detayı düşünmüş bulunmaktadır.

Tiny house için imar izni, ruhsat gerekir mi diye merak edenler için cevabımız evet olmaktadır. İstenilen şekilde ve yasal olarak kullanılabilmesi için firmamız tarafından satış işlemleri sırasında ruhsat gibi gerekli belgelerin her biri yerine getirilmektedir. Sizler tiny house modelini kullanırken hiçbir yasal sorunla karşılaşmamanız adına gerekli mevzuatlar bir bir firmamız tarafından takip edilmektedir. Bu sayede sizlerde tekerlekli evlerinizi istediğiniz noktaya taşıyarak sevdikleriniz ile unutulmaz anlara imza atabilirsiniz.

Tiny house için imar izni, ruhsat gibi tüm yasal işlemleri sizler için takip etmekte ve tiny house satış işlemleri sırasında bu istenen yasal belgeleri siz değerli müşterilerimize teslim etmekteyiz.

Alternatif Yaşam Alanları
Silivri Tiny House
Our Score
Fiyat Bilgisi Alın